Не ви ли се е искало понякога да имате

...
  Не ви ли се е искало понякога да имате
Коментари Харесай

10 доказани начина да ни харесат

 

Не ви ли се е желало от време на време да имате вълшебна пръчица, с която да сбъдвате своите стремежи? Когато срещнете някого, който ви притегля, не желаете да извършите и една неправилна стъпка, само че по какъв начин да го спечелите сигурно?

 

Запознайте се с няколко елементарни трика, които потвърдено работят и можете да употребявате:

1.     Идете в увеселителен парк.

Организирайте своята среща или заведете някой, с който планувате сантиментална връзка, в увеселителен парк. Проучване сочи, че влакчетата на ужасите се пълнят най-вече с необвързани. Този трик работи единствено с евентуалните сътрудници. Ако към този момент имате или сте имали сантиментална връзка с някого, това няма да е толкоз впечатляващо за него.

2. Яжте повече зеленчуци и плодове за по-сияйна кожа.

 Доказано е, че здравият тип на кожата зависи от количеството зеленчуци и плодове, признати денем. Още по-хубавото е, че резултатите са мигновени. Участниците в изследването съумяват да зачервят бузи и да заздравят своята кожата единствено с една порция плодове или зеленчуци. А сияйният външен тип работи като магнит за привличане на вниманието.

3. Поддържайте усмивката си ослепително бяла.

Научно потвърдено е, че белотата на зъбите е сериозен плюс при преценка от пръв взор. Освен на потребна доза самоуважение, те са симптом на здраве и добра генетика, които биха ви помогнали в избора на сътрудник. Усмивката се краси от това, което се крие зад нея. Така че поддържайте зъбите си бели и не забравяйте да ги показвате по-често, тъй като в никакъв случай не знаете кой би се влюбил в усмивката ви.

4. Червеното червило – оръжие за дамите.

Препоръчително е всяка  жена да има най-малко едно алено червило в козметичния си боеприпас. Проучване на университета в Манчестър демонстрира, че устните са най-атрактивната част от тялото на една дама, изключително, когато са обагрени в алено. Учените откриват, че един мъж се взира приблизително към 7 секунди в устни, оцветени в алено. За да извършите съпоставяне, на очите на дамата той отделя 0,95 секунди, а на нейната коса - 0,85 секунди.

5. Бъдете спонтанни.

Това е изпитана рецепта, в случай че търсите бърд флирт. В изследване за еволюцията и човешкото държание, дипломирани студенти от Университета на Тексас-Остин откриват, че мъжете са най-привличани от дами за една нощ, които наподобяват фриволни и много освободени под въздействието на няколко коктейла. От друга страна дамите с бърз и блестящ разум са по-малко физически привлекателни, съгласно същото проучване. За благополучие, тъкмо противоположното е правилно, когато хората търсят дълготрайни сътрудници.

6. Усмихвайте се!

Усмивката на всеки човек го прави доста по-атрактивен за отсрещния пол. Щастието е най-необходимото възприятие, предизвикващо позитивни страсти. Влиянието на прочувственото изложение отключва половото привличане. Така че създавайте си повече приятни моменти, които да ви карат да не спирате да се усмихвате!

7. Момчета, мръщете се малко повече!

Леко намръщеният и самонадеян мъж се радва на доста повече женско внимание от този, който непрекъснато се усмихва, потвърждават учени от университета на Британска Колумбия. Всъщност по-голямата част от интервюираните дами признават, че щастливото лице на мъжа е минимум привлекателната линия, която може да ги заинтригува. Изследването се базира единствено на първосигналното физическо привличане, тъй като нормално, когато става въпрос за сериозен сътрудник или брачен партньор, дамите търсят тъкмо подобен вид мъже. Това е добре познатият синдром на дамите да си падат по облика на „ неприятното момче “.

8. Мъже, отървете се от брадата си!

Жените не толерират небръснати мъже. Това демонстрира наскоро изследване на Оксфордския вестник. Според него брадатите мъже биват възприемани като по-агресивни, само че не и като по-привлекателни.

9. Поемете надълбоко мирис и се отпуснете!

Жените се усещат по-добре в компанията на мъже, които са спокойни и не са напрегнати, демонстрира изследване на известно американско списание. Хората, които не се поддават на напрежението, по принцип провокират всеобщо доверие и чувство за непоклатимост. Умението да реагира в напрегната обстановка е част от генетиката на самия човек, което след време може да се съобщи и на неговите деца. Този вид мъже са и по-желаните за съществени сътрудници.

10. Играйте твърдо, с цел да се получат нещата

Научно потвърдено е, че една жена би се заинтригувала доста повече от мъж, който не й демонстрира възприятията си, в сравнение с този, който разкрива своя интерес към нея. Несигурността я прави уязвима и самата неопределеност е предизвикателство за нея. Интересът на дамата се поддържа от недостъпността, която показват първият вид мъже. Явно тръпката, за една жена, да е в позицията на гонещ е доста по-интригуваща, в сравнение с това да може да планува всеки идващ ход на своята половинка, колкото и благ да е той.

От manager.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР